ESN

ESN is een internationale studentenvereniging, wat opgericht is in Utrecht en inmiddels actief is in meer dan 40 landen, op meer dan 1000 hogeronderwijsinstellingen.

de uitdaging

Hoe creëer je een platform waarbij meerdere secties in verschillende steden en landen van dezelfde vereniging gebruik kunnen maken? En hoe zorg je ervoor dat elke sectie een eigen thema, look en feel kan hebben, zonder dat het een compleet losse website is?

het resultaat

Voor ESN NL heeft Green Circle een Multisite oplossing geïmplementeerd, wat betekent dat de website bestaat uit verschillende losse onderdelen en ook meerdere domeinen bevat. Zo zijn er tientallen secties die technisch gezien van één website installatie gebruik maken, waardoor onderhoud en beveiliging aanzienlijk beter is. Ook maakt dit mogelijk dat elke sectie hun eigen domein kunnen gebruiken, en een eigen touch kunnen geven aan hun website. Zo zie je bijvoorbeeld dat ESN The Hague de zee als thema mee heeft genomen, waar ESN Utrecht hun favoriete foto’s van leden gebruiken.

contact

Neem gerust contact op, we kijken graag mee voor de beste oplossing.

KvK nr.: 64278913