Virtual Reality

Virtual Reality is een sterke en bewezen tool om een boodschap op unieke wijze over te brengen. Voornamelijk omdat VR een immersieve technologie is die de sensatie biedt iets daadwerkelijk meegemaakt te hebben. Hoe realistischer de boodschap moet zijn, hoe better de effect is om VR in te zetten.

de kracht van 3D

Stereoscopie, ofwel een verschillend beeld zien op je linker en rechter oog, creëert het diepte effect. Dit kan ook digitaal nagebootst worden, waardoor VR als nog realistischer ervaren word en het de impact groter is dan traditionele video’s. Tip, beweeg je muis voor een 3D effect als je achter je laptop of desktop zit! 

360 VR, op je smartphone, tablet en PC

Er zijn verschillende mogelijkheden om een 360 VR ervaring extra toegankelijk te maken. Een heuse tour door een stad, onderneming of museum is mogelijk, begeleidt met audio en andere hulpmiddelen. 360 ervaringen zijn te gebruiken in elke moderne browser, op je Mac, PC, tablet of smartphone. 

 

GreenVR

Green Circle heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van 360° VR ervaringen, bijvoorbeeld voor de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de gemeente Den haag. Deze VR producties zijn ook op meer toegankelijke wijze in te zetten, zoals in deze interactieve tour. Ideaal om bijvoorbeeld een stad te introduceren aan haar nieuwe studenten. 

VR diensten

VR 360° fotografie

VR fotografie is een vak apart, waar speciale camera's en apparatuur voor nodig is. Wij hebben dit allemaal in house, en kunnen wij hoogwaardige 8K resolutie beelden opleveren.

VR 360° videografie

VR beelden zij nog interactiever en dynamischer wanneer het natuurlijk bewegend beeld is. Ook voor VR videografie ben je bij Green Circle aan het juiste adres.

consultancy en project management

Ook heeft GreenVR de laatste kennis in huis om jouw project naar een hoger level te tillen. Wij maken het jou gemakkelijk en staan je bij van a tot z.

digitale tours en ervaringen

VR is niet alleen in te zetten met een VR bril, maar is ook goed in te zetten vanaf een browser, tablet of smartphone. Toegankelijk voor iedereen!

contact

Neem gerust contact op, we kijken graag mee voor de beste oplossing.

KvK nr.: 64278913