Stadsintroductie Utrecht

Een VR tour door Utrecht voor alle nieuwe studenten die de UIT, de Utrechtse Introductie Tijd lopen. Een stadsintroductie op een bijzondere manier, waarmee duizenden studenten een eerste indruk van hun studentenstad hebben kunnen maken.
Wil jij ook een tour door jouw stad, museum, bedrijf, of welke locatie dan ook? Trek dan vooral aan de bel!

de uitdaging

Een van de projecten waar ik met veel plezier naar terugkijk, is toch wel de virtuele tour die ik gemaakt heb voor de nieuwe studenten die jaarlijks in duizendtallen binnenstromen in het mooie Utrecht. Deze studenten lopen vaak de UIT, de Utrechtse Introductie Tijd; een week vol introducties, feesten, kennismakingen, en je wordt wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Je leert de weg in Utrecht met ruim 4000 anderen, maar dat vonden Mark en Hugo een minder fijn idee tijdens de pandemie. Hoe introduceer je duizenden studenten aan hun nieuwe stad, wanneer dat fysiek niet mogelijk is?

het resultaat

In een virtuele realiteit natuurlijk!

Voor de UIT, en dus voor de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht, heb ik dus een VR tour gemaakt van stad. Met de tour wordt je op je smartphone, tablet, PC of VR bril begeleid door de stad en heb je verschillende geluidsvragmenten die alle nodige tips en tricks overdragen.

Zien is geloven, beleef de stadsintroductie van Utrecht hieronder

contact

Neem gerust contact op, we kijken graag mee voor de beste oplossing.

KvK nr.: 64278913