consultancy, 360VR, websites & meer

Green Circle biedt je alles van consultancy tot volledige productie binnen het tech domein. Wij hebben ruim 6 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites en online platformen, maar ook in 360° VR fotografie en cinematografie. 

Ons netwerk is breed, waardoor je met al je technische online behoeften bij ons terecht kan. Neem gerust contact met ons op!

GreenDev

Een website is onmisbaar voor elke ondermening. De ervaring die een website echter biedt is een vak apart. Bij GreenDev zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van ervaringen. Het bouwen van een website is namelijk niet spannend meer voor ons. Hetgeen wat je meegeeft aan je bezoeker, dat is waar wij graag diep met jou in willen duiken.   

GreenVR

Green Circle heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van 360° VR ervaringen, bijvoorbeeld voor de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de gemeente Den haag. Deze VR producties zijn ook op meer toegankelijke wijze in te zetten, zoals in deze interactieve tour. Ideaal om bijvoorbeeld een stad te introduceren aan haar nieuwe studenten. 

GreenNerds

Het tech domein ontwikkelt zich in ongekend tempo. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen die voor u relevant zijn en denken graag met je mee over wat wijsheid is.

Ook bieden wij technische projectleiders en product owners voor grotere projecten. Met een onafhankelijke partij ben je gegarandeerd van een objectieve mening bij de ontwikkeling van een nieuwe platform. 

testimonials & partners

oprichter

Green Circle is opgericht door Drs. Yahya Algehaili. Hij is gespecialiseerd in technologie met een sterk sociaal aspect. Een goed voorbeeld hiervan is Virtual Reality en 360° foto- en videografie. Daarnaast heeft hij een brede ervaring in het tech domein, zoals het ontwikkelen van websites. Deze alleskunner heeft een breed netwerk en gaat graag met u een uitdaging aan.

contact

Neem gerust contact op, we kijken graag mee voor de beste oplossing.

KvK nr.: 64278913