consultancy, productie, websites & meer

Green Circle biedt u alles van consultancy tot volledige productie binnen het tech domein. Wij hebben ruim 5 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites en online platformen, maar ook in 360° VR fotografie en cinematografie. 

Ons netwerk is breed, waardoor u met al uw technische online behoeften bij ons terecht kan. Neem gerust met ons contact op!

oprichter

Green Circle is de Handelsnaam van Drs. Yahya Algehaili. Hij is gespecialiseerd in technologie met een sterk sociaal aspect. Een goed voorbeeld hiervan is Virtual Reality en 360° foto- en videografie. Daarnaast heeft hij een brede ervaring in het online domein, zoals het ontwikkelen van websites. Deze alleskunner heeft een breed netwerk en gaat graag met u een uitdaging aan.

Neem gerust contact op met ons om uw uitdagingen te bespreken.
KvK nr.: 64278913

partners & testimonials

[rt-testimonial id=”174″ title=””]

360° VR Productie

Green Circle heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van 360° VR ervaringen, bijvoorbeeld voor de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht om de stad te introduceren aan haar nieuwe studenten. 

projecten

live muziek uit Utrecht

Iets wat mensen over generaties heen samenbrengt op magische wijze, is muziek. Het ademt en leeft, geeft energie en het beweegt ons.
U SESSIONS deelt deze ervaring op de unieke locaties die Utrecht rijk is.

hair – trends – beauty

Green Circle verzorgd het design, websites en online presence van Dutch Hair en haar partners, zoals De Praatkamer

Jewels & Watches

Voor Wadi Juweliers verzorgen wij al jaar en dag hun websites en achterliggende techniek. Ook verzorgen wij hun designwerk en social media presence 

meer projecten volgen spoedig

Green Circle heeft een ruime portfolio die opgebouwd is over de afgelopen 5 jaar. U kunt binnenkort onze volledige portfolio pagina bezoeken.